Porada SK-ČSV&spol a testování vybavení na expedici

Z původně jednoúčelové klubové porady, která se měla konat ve Skovicích se nějak stalo, že sme místo toho měli naloženou koloběžku s komplet vybavením a jeli jsme asi o 100km dál do Krkonoš. Konkrétně do Prosečného kde jsme krom porady měli na pořádku dne (teda večera) projížďku na brndách s testováním vybavení od Sport Arsenal a aby to nebylo málo tak si někdo vymyslel že budeme bivakovat.

Takže jsme asi ve 23:00 vyrazili na cestu. Jako jízda s 60kg koloběžkou je jinej level. Člověk to zvedá jak motorku, brzdí to trochu dýl ale zase jak to člověk rozjede tak to jede dlouho. No, po 100m jsem přerazil anténu na vodítko takže jsem musel zbytek cesty improvizovat a jet tak nějak. Ale celkem to šlo. Cesta ubíhala taky celkem dobře až na to tlačení do kopců a podařilo se nám překazit romantiku někomu uprostřed pole v autě.

Po příjezdu na bivak na Bradle sme si dali občerstvení a začali chystat bivak. Jako, nebyl úplně nejlepší nápad si vzít stan kterej jsem ještě nestavěl a navíc v noci. Ale nakonec se podařilo a s Isabel jsme zalehli.

Ráno jsme vyrazili na zbytek (větší část) trasy. Jelo se fajn a cesta ubíhala celkem rychle. Vytlačit pár kopců, pokochat se krajinou, zdechnout hlady, protože náčelník nezvládl zařídit hospodu na trase, ugrilovat se na sluníčku a sjet kopec kopřivama a kdejakým dalším harampádím.

Ale jo bylo to boží. ?

Příště zas a už se těšíme na expedici.

Porada SK-ČSV&spol a testování vybavení na expedici
Přesunout se na začátek