Zombie Infection Race 2019

Dogscootering a Canicross závody v Krkonoších pořádány Sportovním klubem Československého vlčáka a spol.

Zase se jednou něco moc krásně povedlo. Ať už organizačně, typem závodu, počasím, lidmi nebo trasou. Luxusní víkend pod taktovkou náčelníka zase stál za každou minutu a hlavně korunu pro Krtka (NF Krtek).

Náčelník! se zase postaral, že to nebude jen tak další závod, na který si za půl roku člověk už nevzpomene. To se opravdu nestane!

Začalo to klasicky briefingem v hospodě, kde jsme se dozvěděli informace o trase a jak to bude celé probíhat. Samozřejmě sem polovinu informací jen tak přešel a neuložil si je s tím, že se postavíme všemu, čemu nás náčelník vystaví. Ten strom jsme ale minuli jen tak tak 😀 .

Ale zhruba jsem se dozvěděl, že nás čeká Night Cross, Dragster Race, Ekvilibristik Show a Zombie Cross.

Night Cross (3km) a Zombie Cross (3km + 3km po zpátku)

Trasa byla fakt krásná. Začalo to nevinně. To si to takhle vystartujete na rovince po hrázi, projedete kempem, přeskočíte suchý hadí příkop a jedete po rovince. V půlce zjistíte že nejdete…. že je to kopec!… a že tlačíte… a umíráte (měl sem poslouchat ten briefing!!!). Nahoře krásná rovinka lesem. Moc pěkná, rychlá…. tyvole strom!… tak, tak. Po dalším kousku příjemné schlazení v čističce (potok) á uaaaaaaaa….. kua další tlačkopec, ještě delší, ale stál za to. Ta projížďka potom dolů byla boží. Dole zatáčka a vyznačená cesta se někam ztratila. Teda neztratila, vedla do lesa, ale měl sem nějak divnej pocit že v tom lese jsou klekánice nebo co. Vstup do lesa chránila sviňárna (příkop s bahnem) a hned za nim minikopeček, kde jsem byl rád za svoje boty s drapáky a vylezl ho. Následoval technický úsek se zákeřnou kládou a výjezd z lesa přes napajedlo u mrtvé srny. Tam! Tam byla ta klekánice. Já to věděl. A čekala ne všechny s foťákem až se tam utopí. Vyvázli jsme. Ale jak sem koukal kolem tak sem zapomněl že hned za napajedlem je mokrý hadí příkop a tam sem to zapíchl na řídítka. Isabel se na mě otočila s pohledem „co zas děláš ty kotvo“. Tak sem se oklepal a jeli jsme dál, přes pole až do kempu a do cíle.

Trasa

Dragster race a Ekvilibristic show

Dragster race (sprint na 100m) Prostě fííííí. No musíme ještě zapracovat na startech.

Ekvilibristik show () Krásný parkur s kladinou, slalomem, korytem, převozem vody a přeskakováním překážek.

Prostě luxusní víkend plný sportu, báječných lidí a přátel. Za foto děkuji Kristýně Čermákové a Elišce Riegerové.

Zombie Infection Race
Zombie Infection Race 2019
Přesunout se na začátek