Everesting a 24h štafeta.

Kolo pro Adama.

 

Po delší době zase něco o čem stojí za to napsat.

V rámci SK-ČSV a spol. jsme se účastnili charitativní akce pořádané našim spřáteleným programem. Kluci z Kolo pro Adama už s námi začali minulý rok při naší akci 1000 mil pro jeden cíl a myslím že jsme si kápli do noty, takže když letos přišlo že bychom mohli zase něco spáchat společně, asi nebylo moc nad čím rozmýšlet.

Hlavní účel výzvy byl nasbírat km jak délkově tak výškově a získat tím prostředky na výrobu speciálních kol pro děti s omezením Černí Koně. ale to se nejlépe dočtete přímo na stránkách projektu Kolo pro Adama.

Nás se týkaly dvě části této výzvy.

 

Everesting!

Úkol zněl jasně. Dostaňte 11 dětí v rámci štafety nahoru.

Myslím že tady jsme zjistili všichni co nás čeká až v průběhu ale i přes to jsme si to užili.

Psiska zapřáhnout za handbike nebo tricykl, jezdec z řad dětí a my jako handleři jsme se museli dostat nahoru na Dlouhé Stráně.

A to se podařilo. Všichni jsme si sáhli na dno, ale ten pocit za to stál. Bylo to super.

 

24h štafeta

Po skončení Everestingu byl přesun na dráhu kde probíhal Lichnov24 24h závod na kolech a kde pokračovali ve sběru km cyklisti i handbikeři. Vzhledem k tomu, že by nás tam na okruh se psama asi nepustili, tak než stát a čekat na dokončení celé výzvy se rozhodlo, že si zajedem 24h štafetu na vlastní dráze nedaleko Lichnova taky.

Na dráze která byla rovná dle naší dvorní trasovačky! Takže „španělská vrstevnice“ nahorů a dolů. Rovnej tam nebyl asi ani metr. 😉 Ale celkově se akce povedla a podařilo se nám přihodit další krásné kilometry k výzvě a tudíž připsat na konto další prostředky na výrobu handbiků.

 

Everesting a 24h štafeta.
Přesunout se na začátek