Shrnutí 21/22

Zase o kousek dál.

Ono to vypadá, jako že nic neděláme, ale občas se něco podaří. Ale pravdou je, že toho času je čím dál míň a člověk už nemá čas psát tady něco co vlastně nikdo nečte a dělá to spíš jen pro sebe jako upomínku toho co se dělo. Což znamená, že jsem našel chvilku času a pokusím se tady shrnout co se od posledního updatu stalo 😀 .

 

Leden 2021 a takzvaná porada SK-ČSV & spol.

Plánovaná porada klubu se klasicky zvrhla jak jinak než k aktivitám. Tentokrát jsme vyrazili s psiskama na běžky a testovali první verzi DO-DO Vlček, což je takový předchůdce sněhoběžek – ty jsme testovali taky.

Samozřejmě jsme zjistili, že sněhoběžka nedosahuje takových kvalit jako pravé Vlčky, ale sranda to byla tak jak tak.

 

Mazlíkiáda 2021

Canicrossový závod ve stylu BIO-HDR. BIO protože na rozdíl od masové srajdy kde jsou umělé překážky se využívalo čistě přírodních překážek a i ta motokrosová dráha co byla součástí připomínala džungli.

Já jsem běžel 10km trať s Isabel a Mája si zaběhla z původní 2,5km asi 5km trasu s Árčím.

Celá akce byla skvělá, jak už díky tomu že pořadatel je naše krevní skupina, tak i proto že jsme tam jeli s celým ansámblem Canicross Olomouc.

 

Everesting a 24h štafeta v rámci Kolo pro Adama (samostatný článek)

 

1000 mil pro jeden cíl

Tady to bylo trochu výživnější. Hlavně proto, že jsme se stali tentokrát součástí posádky doprovodných vozidel. V překladu to znamená že se 9 dní nevyspíš, ale člověk se potká se všemi účastníky, sežere spoustu úplatků a nemůže si dát ani v tom největším vedru pivo, protože každý 4h někam řídí. Navíc jsme si s Isabel střihli jednu etapu i s Mončou a Árčího bráchou Arlem.

Svačinka (video)

 

CaniKosíř 2021

Tradiční canicrossový závod který pořádáme jako Canicross Olomouc u nás na Hané pod rozhlednou Velký Kosíř. Účastnila se Mája s Árčím a Laura s Isabel.

Psí odpoledne ve Slatíňanech u Chrudimi pod taktovkou Granule-Eshop

Zde jsme dělali podporu akce pro přiblížení psích aktivit lidem v okolí. Za nás individuální mushing (canicross, koloběžka, dogtrekking). Krásná akce, kterou jsme si všichni užili.

 

Radíkovský cross 2021

Krásný musherský závod okolo Radíkovské věže. To je tam jak je ta placatá Haná!

 

Zkouška vytrvalosti psa (ZVP1)

A protože na Árčího nevyšla řada na 1000 mílích, tak jsme si spolu udělali výlet do Nymburku na zkoušku vytrvalosti psa. Aby se z něho mohl stát plnohodnotný člen SK-ČSV & spol. Chlapec to zvládl na výbornou a na pána. Je to holt kluk šikovnej.

 

Zima 2022

Zimu jsme strávili nějak takto. Fotr běhal, děti se vozili a pejsci byli spokojení. Jo a na běžkách nemám fotku, protože se dvouma sem věčně ležel na zemi.

 

24h štafeta 2022

Tentokrát se posunula štafeta k nám na Moravu, kde se nám podařilo zajistit skvělé zázemí v Pádlo Morava. A na krásné cca 7,5km trati jsme se snažili opět najet nějaké ty kilometry, tentokrát ale opět na NF Krtek.

 

DT krajinou pánů ze Šternberka 2022

To se tak stane, že matka si odjede do prahy se poflakovat a fotr ať se stará. No alespoň mi zařídila krosnu na krakena, tak jsme mohli vyrazit na prochajdu a krásně jsme si to užili. Teda, děti a pejsci si to užili, já jenom funěl.

Závěr

Zkusím se polepšit a budu to sem dávat průběžně. 😀 Ale nic neslibuju.

Shrnutí 21/22
Přesunout se na začátek